U bent hier: Vakantiehuizen » Frankrijk » Provence-Alpen-Côte d\'Azur » Bouches-du-Rhone » 1306 » Gastenbeoordelingen

5-pers. boerderij in Châteaurenard (Provence-Alpen-Côte d'Azur, Bouches-du-Rhone)

2 slaapkamers

 

De beoordelingen op deze pagina zijn gemaakt door huurders van FI Vakantiehuizen, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in deze accommodatie.

 

Wij attenderen u erop dat een beoordeling altijd een momentopname is en geen garantie biedt.

>> Schrijf een eigen beoordeling

Lia Schipper

Rijswijk gld
04-09-2017

Prima huis om in te verblijven. Eigenaar woont ver weg, in Macon. Hij heeft ons prima ontvangen en veel vertrouwen gegeven. De tuin was uitgedroogd en dat is logisch na drie maanden hitte en geen regen. Het is er doodstil en we hadden 100 % privacy. ' s Nachts renden de eekhoorns over het dak , was even wennen, en schreeuwden de uilen. Heerlijk landelijk. Dichtbij allerlei mooie steden en plaatsen. Water kwam volgens ons uit de waterput maar we hebben geen last gekregen. Kortom we voelden ons na een paar uur helemaal thuis.

Gemiddelde klant waardering 7,0
  • Algemene indruk 7,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 6,0
  • Reiniging 6,0
Familie Derks

Venray
21-08-2017

Wat een heerlijk, groot, van alle gemakken voorzien vakantiehuis! Goede bedden om in te slapen en alles werkt: elke lamp, klok, vaatwasser, grote koelkast met vriesvak, tv...teveel om op te noemen. Terug in de tijd, onthaasten en genieten van al het moois wat Frankrijk te bieden heeft. Een auto is wel noodzakelijk. Een tip: Neem een verpakking natte schoonmaakdoekjes mee om hier en daar een beetje te reinigen en je hebt een geweldig verblijf! Wij hebben op en top genoten:-)

Gemiddelde klant waardering 7,8
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 6,0
Liem/Dekker

Nijmegen/Doetinchem
08-08-2017

We hebben 3 weken genoten van het huis en de omgeving. Veel mooie plaatsen, zoals St.Remy en zelfs Sts.Marie de la Mer, waren meerdere malen ons doel. Het huis is heel handig ingedeeld en alle apparatuur werkte perfect. Ook was er sfeer, mede door de leuke Provençaalse kleuren waarmee de eigenaar heeft gewerkt. Buiten is een grote leefruimte met diverse zitmogelijkheden. Wij zaten vooral heerlijk onder de Lindeboom naast de waterput!

Gemiddelde klant waardering 8,0
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 7,0
DA van den Berg

Zutphen
04-07-2016

Het is een eenvoudig huis, maar het voldeed aan onze verwachtingen. Wij gaan al meer dan 25 jaar naar Frankrijk en dit soort huizen, dus wisten in dit opzicht wel ongeveer wat ons te wachten stond. De rust is fantastisch. Het huis authentiek. Je leeft in de keuken en buiten. De schoonmaak was echter slecht uigevoerd. We hebben zelf de schoonmaak nog een keer over gedaan en toen was het ok. Dorpen in de omgeving als St Remy de Provence en Avignon zijn absoluut een bezoek waard.

09.07.2016 Aanvulling huurder: Helaas moet ik constateren dat France Individuelle mijn beoordeling heeft gewijzigd en zonder overleg positief heeft aangepast. Ik vind dat een zeer slechte en discutabele kwestie. De schoonmaak was dramatisch slecht en wij zouden eigenlijk betaald moeten krijgen voor de schoonmaak die wij zelf hebben uitgevoerd. Het zou de reisorganisatie sieren als ze dit bericht ook zouden plaatsen.

09.07.2016 Opmerking FI: Wij hebben uw oorspronkelijke review ingekort. De vermelding dat de schoonmaak niet goed was en de bijbehorende rating (3),hebben wij laten staan. De voorbeelden hebben wij idd weggelaten.

Gemiddelde klant waardering 6,2
  • Algemene indruk 7,0
  • Ontvangst terplaatse 6,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
  • Reiniging 3,0
F. Blaauwboer

Millingen a.d. Rijn
19-09-2015

Een heerlijk vakantiehuis, wel eenvoudig maar met veel karakter. Je bent echt even Fransman onder de Fransen. Voor de 'francofielen' een heerlijk huis in een prachtige omgeving!

Gemiddelde klant waardering 8,6
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
  • Reiniging 8,0
Fam. Hans de Visser

Spijkenisse
19-07-2015

Een geweldige omgeving voor een prachtige vakantie. De Provence heeft echt ons hart gestolen. Het huis heeft veel karakter. De buitendouche is heerlijk om af te koelen. Wij hebben hier een prima vakantie doorgebracht.

Gemiddelde klant waardering 9,2
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 10,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
  • Reiniging 9,0
den heijer

den haag
02-07-2012

Huis is prima wel erg weinig serviesgoed. Onduidelijke informatie over waar afval te laten, er zijn geen vuilcontainers in de buurt van dit huis,dit moet men bij de buren of in het dorp in de desbetreffende containers deponeren.

Gemiddelde klant waardering 8,0
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 7,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
Frolich

Driehuis
19-06-2012

Een prettig huis. Er is zelfs een kleine vaatwasser en dat stond niet in de beschrijving. 's Avonds eerst een vogelconcert, daarna een kikkerconcert en 's nachts tenslotte een nachtegaalconcert.

Gemiddelde klant waardering 8,0
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
oude Alink

Losser
18-06-2012

Gemiddelde klant waardering 8,4
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 9,0
Onsea -Ceuppens

itegem
12-08-2010

ALLES WAS O.K. WE HEBBEN EEN RUSTIGE EN VOOR ONS EEN GOEDE VAKANTIE GEGHAD

Gemiddelde klant waardering 8,8
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 10,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 7,0