U bent hier: Vakantiehuizen » Frankrijk » Provence-Alpen-Côte d\'Azur » Alpes-Maritime » 0601 » Gastenbeoordelingen

5-pers. vakantiehuis in Juan les Pins (Provence-Alpen-Côte d'Azur, Alpes-Maritime)

2 slaapkamers

 

De beoordelingen op deze pagina zijn gemaakt door huurders van FI Vakantiehuizen, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in deze accommodatie.

 

Wij attenderen u erop dat een beoordeling altijd een momentopname is en geen garantie biedt.

>> Schrijf een eigen beoordeling

Miriam

Haarlem
25-09-2018

Loopafstanden naar strand, bakker en supermarkt zijn - vooral met grote hitte - toch wel ver. Geen winkels of restaurants in de buurt. Strand is alleen te voet bereikbaar (tunnel onder het spoor) of met grote omweg per auto. De bus tussen Cannes en Nice rijdt frequent door Juan-les-pins en is goedkoop (Halte op ca 800 meter lopen).

Gemiddelde klant waardering 9,6
  • Algemene indruk 10,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 10,0
Henk

Amsterdam
24-08-2018

Aangenaam huis. Vriendelijke voorkomende gastheer. Fijne bedden, heerlijk terras. Aandachtspunt is wel de muggen. Genoten van de verse producten die de gastheer uit zijn moestuin aanreikte.

Gemiddelde klant waardering 9,2
  • Algemene indruk 10,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
  • Reiniging 8,0
Norman

Berlin
09-08-2018

Gastgeber sehr freundlich und zuvorkommend und charmant. Terrasse sehr groß. Schöner Garten. Alles sehr grün. Mit Moskitos ist zu rechnen. Sehr guter Supermarkt in der Nähe. Tolle Tomaten aus dem Garten. Die Begrüssungspfirsiche waren himmlisch. Straße ist zu hören. Viele Museen in der Nähe. Gute Lage für Ausflüge in die Umgebung.

Gemiddelde klant waardering 9,6
  • Algemene indruk 10,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
  • Reiniging 10,0
Gillian Meijvogel

Sliedrecht
19-08-2017

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. De eigenaar is ontzettend vriendelijk, we werden ontvangen met een grote mand fruit/groenten uit eigen moestuin van de eigenaar en in de huiskamer stond een mooie bos bloemen. Het huis is van alle gemakken voorzien en de ligging is zeer centraal. Wij hebben geen hinder ondervonden van de drukke weg naast de woning. Wij keren graag nog een keer terug!

Gemiddelde klant waardering 9,2
  • Algemene indruk 10,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 10,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
Richard zeguers

Maastricht
10-11-2016

Dhr Dominique Sassi is een vriendelijke erudiete man. We hebben een heerlijke week gehad in zijn mooie huis. Via de moestuin kom je bij zijn huis, waar hij steeds bereid is je met raad en daad bij te staan. Als kunstkenner heeft hij mooie verhalen over oa Picasso waarmee hij meer dan 20 jaar gewerkt heeft.

Gemiddelde klant waardering 8,0
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 7,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
Ingrid

Aarle-Rixtel
29-08-2016

Wat een heerlijk vakantiehuis! Bij aankomst werden we met verse bloemen, fruit en groenten uit eigen tuin heel hartelijk verwelkomd door de eigenaar. Dominique zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Je hebt volledige privacy, maar heb je zin in een praatje dan kan dat ook Het huis is van alle gemakken voorzien. 2 grote slaapkamers met comfortabele bedden, fris beddengoed en tuindeuren naar een ruim balkon. Het hele balkon is voorzien van electrische zonneschermen. Binnen blijft het heerlijk koel. In de keuken ontbreekt het aan niets. Vaatwasser, oven, magnetron, wasmachine, strijkplank,... Volop winkels in de omgeving, zee met fijn zandstrand strand op loopafstand. In de omgeving volop te bezoeken: Cannes, Monaco, Nice zijn absolute aanraders. En voor gezinnen met pubers: gratis wifi. Wij raden dit vakantiehuis zeker aan: je hebt gegarandeerd een heerlijke vakantie.

Gemiddelde klant waardering 8,8
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 9,0
Lonneke

Baarle
13-08-2016

Het huis is gezellig, netjes en goed ingericht. Nadeel is de drukke weg die achter de tuin loopt (je ziet m niet, maar je hoort m wel). Voor ons geen probleem, we waren veel op stap. Maar als je graag rustig op het fraaie terras wilt zitten zonder te veel omgevingsgeluid, dan moet je niet hier zijn. Wil je echter een prima huis van waaruit je overal in de regio makkelijk kunt komen, dan is dit een aanrader. Er stopt een bus voor de deur, en met je eigen auto kun je zo overal naar toe. Je kan te voet naar het strand of je boodschappen doen, moet je wel van een wandelingetje houden. Met een minuut of 20 ben je aan de boulevard van Juan les Pins. Met de auto is het nog geen 5 minuten. De ontvangst door Dominique is hartelijk en hij is altijd bereid te helpen of advies te geven. Hij is wel supertrots op zijn huisje en hoopt dat je er ook zuinig op bent. Twee goede slaapkamers maakt het huis geschikt voor 4 personen. In de woonkamer staat een bank die gebruikt kan worden als slaapbank voor een eventuele 5e persoon. Keuken prima, met koelkast, vriesvak, oven, kookplaten, vaatwasser en wasmachine, magnetron etc. Alles is er. Badkamer netjes, goede douche en een separaat toilet. Algemene tip: wees voorbereid op de stevige prijzen in de horeca in deze kuststreek.

Gemiddelde klant waardering 8,2
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
fam. Toonen

Wilnis
01-08-2016

We hebben genoten! Het huis is prachtig en van alle gemakken voorzien. De eigenaar is allervriendelijkst , zorgzaam en zeer attent. We hebben over de heenreis langer gedaan dan we aanvankelijk dachten en het was geen enkel probleem dat we later aankwamen en de ontvangst was dan ook erg fijn na zo'n lange reis. We voelden ons erg welkom. De omgeving is prachtig met alle mooie plaatsen vlakbij Cannes, Nice, Grasse, Monaco. Het huis ligt wel aan een drukke weg maar het genot en van het huis weegt daar niet tegen op. Het terras is heel mooi en ruim met uitzicht op de tuin waar je rustig de hele dag kan verblijven. Het strand is ongeveer 20 minuten lopen. Supermarkt en de bakker zijn op ongeveer een kilometer afstand. We hebben mede door de zorgzame en attente eigenaar een heel fijne vakantie gehad. Ik heb geen minpunten kunnen ontdekken. Dit huis is een aanrader.

Gemiddelde klant waardering 8,8
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 8,0
fam. Huberts

Venlo
09-08-2015

Gemiddelde klant waardering 8,4
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
Hans en Joke Verveer

Rotterdam
25-08-2014

Gemiddelde klant waardering 8,6
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 9,0
Max

Paterswolde
20-06-2012

Ideaal uitgangspunt om de kust en het achterland te verkennen. Bushalte voor (station)Antibes voor de deur! Geluidsoverlast van het verkeer weegt niet op tegen het genot van terras en tuin.

Gemiddelde klant waardering 9,6
  • Algemene indruk 10,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 10,0
Overdulve

Zaamslag
16-08-2011

Zeer hartelijke ontvangst door de eigenaar. Een vriendelijke man die er alles aan doet om het zijn gasten naar de zin te maken. De foto's geven goed weer hoe alles er uitziet. Het is een heerlijk terras waar je de hele dag kunt zitten. Het is ideaal dat je lopend naar het strand kunt, het is wel ruim 20 min. lopen, maar het is goed te doen. Naar de bakker is het 10 min. lopen.We hebben het erg naar ons zin gehad.

Gemiddelde klant waardering 8,6
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 9,0
Sjaak Lubbe

Gieten
16-08-2011

Eigenaar was zeer gastvrij en erg vriendelijk. We voelden ons erg welkom.

Gemiddelde klant waardering 8,4
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 8,0
Akkerman

ede
12-07-2011

Prima vakantiewoning. Heel fijn terras met prachtige tuin. Schommel is helaas niet stevig genoeg voor minder kleine kinderen. Geschikte plek om allerlei steden in omgeving te verkennen, Nice, Monaco, Frejus etc. Gastheer is zorgzaam. Strand is bereikbaar te voet maar flinke wandeling. Strand kan in weekend erg druk zijn, maar aanrader voor 's avonds.

Gemiddelde klant waardering 8,6
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 9,0
Maes Frans

Juan les Pins 0601
25-06-2011

Ideaal huis als uitvalsbasis voor uitstappen naar prachtige steden en omgeving. De gastheer is zeer attent voor zijn vakantiegangers.

Gemiddelde klant waardering 9,6
  • Algemene indruk 10,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
  • Reiniging 10,0