U bent hier: Vakantiehuizen » Frankrijk » Picardie » Aisne » 0203 » Gastenbeoordelingen

6-pers. vakantiehuis in Lavaqueresse (Picardie, Aisne)

3 slaapkamers

 

De beoordelingen op deze pagina zijn gemaakt door huurders van FI Vakantiehuizen, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in deze accommodatie.

 

Wij attenderen u erop dat een beoordeling altijd een momentopname is en geen garantie biedt.

>> Schrijf een eigen beoordeling

A. de Wijs

Coevorden
16-06-2017

Het huis is ons erg goed bevallen en de ontvangst was goed. We kregen een rondleiding door het huis en mevrouw vertelde hoe alles werkte. Een fijne plek voor rustzoekers, zeker door de grote tuin die bij het huis hoort.

Gemiddelde klant waardering 9,0
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 8,0
Ad en Anita de Graag

Dordrecht
12-09-2016

Vanaf de oprijlaan lijkt het wel of je naar een paleis toe rijd. Echter het huisje is vrij smal en heel lang. Huiskamergedeelte echt onvoldoende, terwijl we maar met z'n tweeën waren. Ontvangst zeer gehaast. Mevrouw werd wat onvriendelijk, toen wij vroegen of wij zelf het huisje mochten schoonmaken. € 55,- voor 2 personen voor 1 week vonden wij wat veel. Hier was niet over te praten. Toen ze weg was bleek het huisje ook niet echt schoon. In het washok en in de vensterbanken lagen zelfs muizenkeutels. Dit achteraf gemeld, waarop ze weer onvriendelijk werd. Ook de € 30,- energiekosten is veel te hoog. wij hebben geen afwasmachine of oven gebruikt. En zeker met de hoge temperaturen geen verwarming. Waarom niet het reële aantal verbruikte via de meter ? Badkamer (s) zijn O.K. Omgeving (dorp) armzalig. Laon is een aanrader, heel erg mooi. Wij boeken al 21 jaar bij Avac, maar dit te smalle huis viel toch tegen. Punt van bespreking : schoonmaak (kosten) en vriendelijkheid.

Gemiddelde klant waardering 4,8
  • Algemene indruk 6,0
  • Ontvangst terplaatse 4,0
  • Omgeving 5,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 4,0
  • Reiniging 5,0
E&R

Almere
01-08-2016

Het huisje is schoon en voldoende goed ingericht. Ontvangst door de schoonmaakster was haastig maar volstond. We hebben de eigenaar niet ontmoet. We waren verbaasd over de nabijheid van een windmolenpark, direct uitzicht op de molens vanuit het huis en het terras. Bij wind konden wij het gezoem van de molens goed ervaren. De eerste 36 uur hebben we ook erg veel overlast gehad van de buurhond die praktisch onafgebroken heeft lopen blaffen. Na een interventie door de eigenaar, via sms-contact, is die onrust afgenomen. Al-met-al was het voor ons niet die rustige en ontspannen week die wij voor ogen hadden. Streek is aardig maar niet toeristisch. Veel opgestoken van de geschiedenis in deze regio. Bezoekjes aan Verviers en vervolgens aan Laon zijn aanraders.

Gemiddelde klant waardering 6,6
  • Algemene indruk 7,0
  • Ontvangst terplaatse 7,0
  • Omgeving 6,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 5,0
  • Reiniging 8,0
fam. Houmes

Middelburg
25-07-2016

Het huis is prachtig, de ruimte rondom het huis ook. De omgeving is erg armoedig. voor grote kinderen is er niets te doen. De omgeving is niet gericht op toeristen. De mensen spreken alleen maar Frans, bijna niemand kan Engels. Dat vonden wij wel een nadeel als je wat wilde vragen.

Gemiddelde klant waardering 7,8
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 7,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
H. Coerse

Abcoude
27-06-2016

Gemiddelde klant waardering 7,2
  • Algemene indruk 7,0
  • Ontvangst terplaatse 6,0
  • Omgeving 7,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
Linda & chris

Sneek
05-02-2013

Heerlijk huis, prachtige oprijlaan. Wij hebben genoten van de rust. Alles is aanwezig, internet werkte prima. Ontzettend aardige mensen!

Gemiddelde klant waardering 7,6
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 6,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
S.

Amersfoort
20-08-2011

Prachtig vakantiehuis met geheel afgesloten terrein. Vooral het overdekte terras is fantastisch en uitgerust met voldoende zit-mogelijkheid en mooie bbq. De 3 ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer+toilet maken het verblijf in dit vakantiehuis zeer aangenaam. Grote supermarkt, winkels en nabij gelegen stadje op slechts 5 minuten rijden, ideaal voor boodschappen.

Gemiddelde klant waardering 7,6
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 7,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 6,0
Claudia Hendriks

Bemmel
06-05-2011

Heel comfortabel 6-persoons huis. Luiken voor ramen tegen warmte. Fijne keuken met afwasmachine, magnetron en oven, grote koelkast en fornuis. Alles zeer schoon en netjes. Heerlijke douches. Haard doet het goed. Ook buiten open haard. Zeer correcte en vriendelijke ontvangst en afscheid.

Gemiddelde klant waardering 10,0
  • Algemene indruk 10,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 10,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
  • Reiniging 10,0